1. Næstved
DEL PÅ:

Sct Georgs Løb 2010

Sct. Georg Gilderne i Næstved arrangerer hvert år et løb for alle spejdere i Næstved og omegn - blå, grønne, gule og FDF’ere.
Konkurrencen fordeles på de 4 aldersgrupper; A (6-7 år), B (8-10 år), C (11-13 år), D (14-17år) og E (+18 år).

Som sædvanlig tropper 1. Næstved Flok og Trop altid talrigt op til Sct. Georges løbet på Farmen ved Karrebækstorp. Årets udgave af løbet d. 25. september, blev for stifinderne (C-hold) og spejdernes (D-hold) vedkomne desværre aflyst pga. manglende tilmelding. Faktisk var kun fire hold tilmeldt, og alle fra 1. Næstved Trop. Det betyder, at trofæerne fra sidste års løb stadig kan ses pyntende i vores hytte det næste år.

Anderledes så det ud for vores ulve (B-hold), der i år stillede med tre store bander. To bander på 7 medlemmer og en på 6, hvilket jo er rigtig flot. I alt deltog 20 ulve ud af 22 mulige.

Løbets tema var EU rundt, eller en rejse rundt om og i landene i de Europæiske Fællesskaber, som der stod på invitationen. Ulvene blev sendt ud på 6 forskellige poster, som repræsenterede bestemte lande indenfor EU. Disse poster bød på både førstehjælp, pandekage bagning, natur- og fugle kendskab samt knob og holdvis gang på ski m.m. Frokosten og saftevanden blev indtaget i det strålende solskin, som dagen bød os. Inden afslutningen blev der serveret lækkerier i form af basser fra bageren og sodavand, hvilket ulvene hurtig kastede sig over gentagende gange.

Tros en flot indsats af vores mange nye ulve og manglende gevinst i det samlede klassement, opnåede Grævlingerne en flot 3. plads, stort tillykke med det!

Alt i alt var det en rigtig god tur med højt humør samt mange gode og lærerige oplevelser.

Med gul hilsen
Napi, Jumbo, Kaa og Sika