1. Næstved
DEL PÅ:

Ulveturneringen 2012

I maj måned har der traditionen tro været afholdt ulveturnering hos De gule Spejdere, denne gang ved Brommecentret nord for Sorø. Her deltog ca. 110 ulveunger og 40 ledere.

Fredag aften var der ankomst og teltslagning.

Lørdag blev der dystet om spejderfærdigheder som ulvene har brugt året på at øve og dygtiggøre sig i. Der var 8 poster på ulveløbet som bl.a. var knob, førstehjælp, kompas og stjerner, woodcraft, kimsleg, nationale flag og ulvestof. Om eftermiddagen blev der afholdt "kulørt løb" hvor ulvene bl.a. skulle bygge en hytte, flytte gløder, lave våben som der senere skulle kastes med. Under løbet blev ulvene drillet af bandalogfolket som er de irriterende aber fra junglebogen samt Baloo og andre jungledyr.

Søndag var der tovtrækning og præmieoverrækkelse.

Ulvene fra 1. Næstved Flok blev igen Danmarks bedste ulve, idet der blev hentet 8 ud af 12 mulige præmier. I Ulveløbet blev vi nr. 1 og nr. 2. Det kulørte løb fik vi en 2. plads og vandt bedste turn-out og 2. bedste turn-out (Turn-out gives for opførsel og samarbejde) Endvidere blev vore bander sammenlagt nr. 1, nr. 2 og nr. 4. Hele flokken vandt "Rævehalen" ved sammenlagt at blive bedste flok i Danmark.

Med gul ulvehilsen Sika