1. Næstved

Creek Stammen

Stifinderne arbejder i et indianerunivers, hvor vi er en del af Creekstammen. 

Vi er opdelt i kobler som består af 3-6 stifindere, med det til formål at lære at arbejde sammen med flere i en gruppe, da det tit gør det lettere, at løse forskellige opgaver.

Det som vi hos os lægger meget vægt på, er livet ude i naturen, sove i telt, lave mad over bål, gå dejlige ture i det fri og ikke mindst at have det sjovt sammen med en masse kammerater.

Vores spejderarbejde har mange facetter, men som noget at det vigtigste skal vi som stifindere kunne opbygge en lejrplads med alle de nødvendige ting som hører sig til - teltet - for at have et tørt og varmt sted at sove, bålpladsen til at lave mad på, huggeblokken til at få brænde fra, brændeskjulet til at holde brændet tørt, indgangsportalen til at fortælle gæster, hvor vores lejr starter. Udover dette skal man også som stifinder lære at finde vej efter et kort, bruge kompas, kende til planter og dyr i naturen, have kendskab til elementær førstehjælp og brandslukning, og selvfølgelig er vi indianere, så snigning for at kunne komme tæt på byttet, er selvfølgelig også vigtigt.

Stifinderne holder møde hver onsdag klokken 19.00 til 21.00. 

Med stifinderhilsen

Bagheera

DEL PÅ:

Ledere i stifinderstammen

Årsprogram

Stifindernes start og slutsang

Til hvert møde hos stifinderstammen starter og afslutter vi mødet med vores sange