1. Næstved

Ulvegrenen mødes onsdage fra 16.30 til 18.30

Den store Ulveleder Akela byder alle velkommen til ulveflokken. 

Flokken består af 20-30 ulveunger, der er opdelt i 5 bander, som hver består af 6-8 ulveunger med én bandeleder og én bandeassistent.

Formålet er at give og få mange gode oplevelser gennem vores samvær med leg, konkurrencer og samarbejde samt ikke mindst det gode kammeratskab. På den måde lærer ulvene de mest grundlæggende ting man skal kunne som spejder, og udvikles til efter bedste evne at påtage sig et medansvar for vores gode kammeratskab, gruppearbejde, hjælpsomhed og opøvelse af praktiske færdigheder.
Ulvearbejdet er opbygget omkring en idéramme baseret på Kiplings Junglebog, og vi bærer alle et navn herfra, ligesom vores traditioner med optagelse af medlemmer i flokken, afholdelse af møder, lejrture og spejderarbejdet relaterer sig til fortællingen.

Vi arbejder løbende med de 21 duelighedstegn og Akelas prøver for ulve. Samtlige duelighedstegn kan ses på korpsets hjemmeside. På vores ugentlige ulvemøder arbejder vi f.eks. med knob, kompas, kimslege, naturkendskab, førstehjælp, hobbyarbejde i naturmaterialer, flaghejsning, morse/koder og sportegn med videre. Afhængig af årstiden kan vi også bare finde på at gå en tur eller få oplæsning fra Junglebogen - Vi har altid tid til at holde et frikvarter med leg, hygge og/eller underholdning. Vi starter og afslutter mødet hver gang med vores floksange, og for hvert møde skriver banderne dagbog, som læses op til den efterfølgende gang.

Du kan se i årsprogrammet hvad vi arbejder med i øjeblikket, og hvornår vi er på løb, turnering, weekend- eller lejrtur.

Du er altid velkommen som gæst, hvis du har lyst til at se og prøve vores aktiviteter.

DEL PÅ:

Ledere i ulveflokken

Årsprogram

Indbydelser til ture

Indbydelser bliver delt ud i hytten på papir men du kan også finde dem her, hvis du har mistet dem eller ikke har været til mødet hvor det blev delt ud. Se nedenfor for aktuelle invitationer.