1. Næstved
DEL PÅ:

Oprykningsweekend 2010

Så blev det igen tid til den årlige oprykningsweekend, hvor vi siger farvel til de ældste og mest erfarne ulve.
Turen startede lørdag formiddag fra vores hytte, hvor de 10 ulve sammen med stifindere og spejdere blev delt i 3 grupper. De første opgaver blev løst, og til fods gik turen af sted til spejdermarken i Kalbyrisskoven, hvor der undervejs blev budt på flere udfordrende holdopgaver. De 3 første opgaver gik ud på at tegne en rute i et bestemt målestoksforhold, der skulle laves spejderbanko med morse og signaturtegn i stedet for tal,  og så var der "spejder-huske-vende-spil".
Med oppakning gik turen af sted til spejdermarken i Kalbyrisskoven, og undervejs blev der budt på flere udfordrende holdopgaver som bl.a. skydning med slangebøsse og paintballkugler og ballondyr.

Alt i mens ungerne var undervejs, arbejdede ulvelederne med vores del af dagens opgaver - indkøb til bespisning af hele Troppen. Der skulle købes ind til SiKaa-gryde a la Seeonee, bålpandekager og morgenmad til den følgende dag. Det blev til en kæmpe indkøbskurv svært tynget af 4 kg kalkunkød, 1,6 kg pølser, 2 kg champignon, 4 kg ris og en hel del mere. Det hele blev pakket i vores nye trailer sammen med brænde, bålpander, gryde, køkkengrej og vanddunke.
Sidst på eftermiddagen dukkede de 3 hold op på Spejdermarken. Så var det tid til aftensmad, og det er første gang vi i den grad har oplevet, at bålpanden var fyldt til kanten, ligesom en 15 liters gryde stod fyldt til randen med kogte ris og ærter. Den kraftfulde og næringsrige junglemad faldt i god smag. Inden desserten blev opvasken klaret effektivt med deltagelse af alle - ikke noget problem
når man er mange nok og med den rette indstilling til at løse opgaverne i fællesskab.
Som afslutning på ulvenes dag afholdt vi en afskedsceremoni på Rådsklippen, og de sejeste ulve af ét blod blev ved nattens sjakal overladt i medicinmandens varetægt. De gamle ulve var nu på vej til Creekstammen efter et lidt vemodigt farvel, og nye stifindere var forventningsfuldt på vej ind i de nordamerikanske indianeres univers - held og lykke til jer alle på den videre rejse…
Efter den lange, ensomme og mørke vandring, gik to ulveledere væk fra spejdermarken og hjem til hulen. Her var det en fornøjelse at se de nye stifindere vende hjem til hytten med fuld oppakning søndag middag. Det skal være usagt hvad den store medicinmand kommer i havregrøden, men samtlige eks-ulve var mindst ét hoved højere end dagen før - og nogle stolte og glade Creek-indianere.

Med gul hilsen fra alle lederne