1. Næstved
DEL PÅ:

Ulvenes Vinterløb 2012

Vinterløbet søndag d. 29. januar blev gennemført i ægte vintervejr med frostvejr, nyfalden sne og en let bidende østlig vind. Med deltagelse af 11 friske ulve fordelt på 3 bander, foregik løbet traditionen tro som et stjerneløb fra hytten. Med frisk mod og højt humør, dystede banderne i de gængse ulvefærdigheder over i alt 10 poster, med følgende opgaver:

 

1. Knob.

2. Færdselstavler.

3. Kompas.

4. Dannebrog og flagparade.

5. Junglespørgsmål.

6. Førstehjælp.

7. Morsekode.

8. Baden-Powel.

9. Narurkender.

10. Kims lege (forandring, føle og smage).

 

De første 5 poster var nu gennemført, og den selvsmurte madpakke blev fortæret i hyttens læ og varme. Løbet blev genoptaget, og hen ad eftermiddagen var alle postopgaverne løst. Tiden var nu kommet, hvor den vindende bande skulle findes og belønnes med en sølvplade på vinterløbes trofæ. Der blev givet point efter bandens samlede tidsforbrug samt for opgavernes besvarelse og udførelse.

Grævlinger sikrede sig sejren med 359 point af 454 mulige, tæt fulgt af Løverne og Hjorte.

Dagen blev rundet af med hjemmebagte boller og varm kakao. Alt i alt var det igen i år et rigtigt godt løb, og der blev vist ulvefærdigheder på et meget flot niveau. Præstationerne skal ses i forhold til, at rigtig mange af vores ulve har været med i mindre end et halvt år. Der er nogle få ting vi skal arbejde mere med i vinter, så vi er helt klar til det kommende byløb og de efterfølgende forberedelser til forårets ulveturnering. I er rigtig godt på vej til at blive en dygtig og sammentømret ulveflok, som kan komme langt i spejderlivets mange spændende udfordringer og fælles oplevelser. I skal bare klø på og fortsat tro på det, det gør vi...

 

Med gul ulvehilsen

Baloo, Messua, Kaa og Sika