1. Næstved
DEL PÅ:

Weekendtur d. 12-13 november 2011

Vi mødtes 15 friske ulve i hytten lørdag kl. 10.00 med fuld oppakning og selvsmurt madpakke til turen, og vandreskoene selvfølgelig i orden. Vandreturen var bestemt til KFUM-hytten i Fensmark, en tur på godt 12 km med indlagt frokost i bålhytten ved FDF-hytten i Holsted. Ruten gik ad Ringvejen og Fensmarksvej hele vejen til Fensmark. Efter ca. 4 timer var vi fremme ved Hytten, og her blev der serveret varm kakao, boller og lækre kager.

Soverummene blev i fællesskab klargjort, og sidst på eftermiddagen var alle i arbejde - aftensmaden skulle tilberedes. Menuen stod på pasta med kødsovs. I forlængelse af oprydning og opvask, samledes vi på bålpladsen, Det var en herlig aften med stjerneklar himmel, ingen vind og kølig temperatur, hvor alle vist nød hyggen omkring bålet. Efter en omgang gode bålunderholdninger loppede alle ulvene i poserne, og de fleste faldt hurtigt i søvn ovenpå dagens anstrengelser.

Søndag var der vækning allerede kl. 07.30, efterfulgt af morgenmad bestående af havregrød, cornflakes og hjemmebagte boller. Derefter bød formiddagen på et løb, bygget op over temaet "rejsen gennem Sverige", hvor posterne indeholdt opgaver i tegn en nisse, førstehjælp, huske-kimslege (føle, huske og lugte) og sketch. Banderne kæmpede bravt for at gøre deres bedste, og alle ulvene gjorde det rigtigt flot. Efter "smør-selv-frokosten" var der oprydning og fri leg frem den fælles hjemtransport til hytten.

Vi var hjemme kl. 15.00 efter en dejlig og rigtig hyggelig weekend, og der skal lyde en stor tak til forældrene for madlavning, rengøring af hytten, lækre kager, hjemmebagte boller og hjemtransport.

 

Med gul ulvehilsen Kaa, Messua og Sika.